Táblák és totemek

Totemek, világító oszlopok

Reklámoszlopainkat minőségi anyagokból egyedi forma- és méretterv alapján készítjük.

Reklám- és információs táblák

MŰANYAG REKLÁMTÁBLA
 

Különböző vastagságú habosított műanyag vagy plexi táblák, fotóminőségű nyomattal és igény szerint UV védőfóliázással. Ideális beltérre vagy korlátozott ideig kültérre is.

FÉM, ALUMÍNIUM, DIBOND REKLÁMTÁBLA

Kültérre a legtartósabb lehetőség, UV és vízálló kivitelben. Nagyméretű táblák esetén elkészítjük az engedélyezéséhez szükséges kiviteli tervet, látványtervet.

FESZÍTETT PONYVÁS RENDSZEREK

A feszített ponyvás rendszerek előnye, hogy nincs szükség nehéz és költséges tartószerkezetre és hordozóra. A grafikát ponyvaanyagra nyomtatjuk és speciális keret segítségével kifeszítjük. Az ilyen módon elkészíthető reklámfelület akár többszöröse is lehet a hagyományos reklámtáblák alapterületének.

VILÁGÍTÓTÁBLÁK

A hagyományosabb megoldások kedvelőinek, vagy abban az esetben ha megálmodott grafikai terv úgy kívánja a világító reklámot alumínium vagy műanyag dobozprofil felhasználásával készítjük el.

világítótáblák előnyei:

  • a hagyományos plexi hordozó mellett feszített ponyvás rendszerek is elérhetőek
  • gyakorlatilag nincs méretbeni korlátozás
  • a világítótáblákba szintén gazdaságos LED világítást építünk

Információs rendszerek

Komplett megoldásokat kínálunk irodaházak, középületek, települések, közterületek útbaigazító és információs rendszereinek kiépítésére.
A kivitelezést minden esetben precíz tervezési folyamat előzi meg, különös gondot fordítunk a megfelelő anyagok kiválasztására.

ALUMÍNIUM, FA-ALUMÍNIUM INFORMÁCIÓS RENDSZEREK

 

Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható kimagaslóan hosszú élettartamú megoldás.

BŐVÍTHETŐ, CSERÉLHETŐ INFORMÁCIÓS RENDSZEREK

A bővíthető, cserélhető rendszereket arra az esetre ajánljuk, ha előre pontosan nem meghatározható az elemek száma vagy szükséges a feltűntetett információ többszöri cseréje.

GRAVÍROZOTT PLEXI INFORMÁCIÓS RENDSZEREK

Elsősorban beltérre ajánljuk plexiből vagy réteges műanyagból lézerrel vágott és gravírozott információs tábla megoldásainkat.

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfélkörünk az egyéni vállalkozásoktól a világszerte ismert világcégekig terjed.

Ügyfeleink mondták