Nyomdai kiadványok

Nyomdai kiadványok

Cégünk közel 15 éve foglalkozik grafikai előkészítéssel és nyomdai termékek előállításával. A nagy példányszámú folyóiratok és reklámújságok mellett könyveket, mappákat és kisebb példányszámú eseti kiadványokat is készítünk. Portfoliónkban több száz kiadvány segíti leendő Megrendelőinket a céljuknak leginkább megfelelő nyomdai termék paramétereinek kiválasztásában.

RÖVIDEN, MI MINDENNEL FOGLALKOZUNK, MINT NYOMDA?

Könyvek, folyóiratok, reklámújságok, prospektusok, szórólapok, névjegyek, naptárak, kártyanaptárak, meghívók, bel- és kültéri plakátok tervezése és teljes körű kivitelezése. Arculati elemek kialakítása, nyomdai alkalmazhatósághoz optimalizálása, proof nyomatok készítése. Akár óriásplakát méretű digitális nyomtatás tökéletes nyomdai minőségben a kis példányszámú munkákhoz. Újságok, könyvek kiadói feladatainak előkészítése, folyamatos felügyelete, a tervezés, a gyártás és kiadás teljes koordinációja.

TERMÉKCSOMAGOLÁS

Megtervezzük és legyártjuk a cégarculatnak megfelelő csomagolóanyagot.

KIADÓI TEVÉKENYSÉG

A kiadói tevékenység több mint 15 éve folyamatos és rendszeres része cégünk életének.
Elsősorban folyóiratokra és egyéb időszaki sajtótermékekre koncentrálódik, de eseti jelleggel könyvek és zenei kiadványok gondozását is vállaljuk.

 

Tekintse meg munkáinkat! Kattintson ide!

s

SAJÁT KIADVÁNYAINK

Gottharder Anzeiger

Gotthárdi hirdető

Őrségi hirdető

Őrség.net